Да помогнем на младата майка Михаела!

02.04.2023 13:25

Здравейте, мили и добри хора! Казвам се Михаела, на 31 г., от гр. Плевен. Пиша това към вас не с цел съжаление, а за помощ и финансова подкрепа.

През 2011 г., когато бях на 19 години, получих диагнозата „Множествена склероза“. Вече 12 години се справям сама с нея, но за съжаление, тя се оказва по-силна.

Опитах какво ли не…Справях се, но до този момент. В последните две години от живота си срещнах големи изпитания, които се отразиха на заболяването ми, започнах да изпитвам затруднения при ходене, да се уморявам лесно, все по-трудно ми е да се справям с ежедневните си задължения.

Разбрах, че има начин да се справя с това, но страхът надделяваше – до момента, в който сама не си дадох сметка за живота си.

Отглеждам детето си, което е на 5 години, с помощта на моите родители. Искам да бъда до него, да гледам как расте, да играем, да се разхождаме, да караме колело и затова взех решението да го направя, длъжна съм да опитам и да рискувам заради него.

Силно подкрепяна от хората около мен, аз подадох документите си за одобрение и лечение.

Терапията, която може да спре това заболяване, и дори да подобри състоянието ми, се нарича HSCT. Представлява комбинация от химиотерапия и трансплантация на собствени стволови клетки, чиято роля е да изгради наново имунната ми система. Лечението се провежда в Клиника по хематология и клетъчна терапия към медицински център „Пирогов“ в Москва и е на стойност 50 000 евро. Получих одобрение и бе назначена дата за месец юни 2023 г.

Единственото, с което апелирам към Вас, е за финансова подкрепа, тъй като сумата е непосилна за мен. Всеки, отделил дори минимални средства, ще ми помогне много, смятам че човешкият живот не струва тези пари и имам надеждата, че с ваша помощ ще замина.

Лечението в Москва ми дава 90% надежда, че болестта ще си замине, и аз вярвам, че това е така. Единственото, което искам, е да върна нормалния си начин на живот и да бъда пълноценна майка на своето дете.

Вярвам и знам, че ще се оправя! Силна и борбена винаги съм била и ще бъда!

БЛАГОДАРЯ ВИ! ВЯРВАМ, ЧЕ ДОБРОТО СЕ ВРЪЩА!

Мили хора, ако желаете да ми помогнете, можете да направите превод по дарителска банкова сметка:

IBAN: BG60STSA93000029800805

BIC: STSABGSF

БАНКА ДСК АД

Основание – „Дарение“

Титуляр: Михаела Иванова Симеонова/Mihaela Ivanova Simeonova

Revolut: @mihaelzn12

PayPal:@mihaela496

Благотворителен базар – Нов живот за Михаела

https://www.facebook.com/groups/948022753228454

#тагове:

НАЙ-НОВИ: