Проф. Гечев: Без БСП не е възможно сформирането на кабинет!

31.03.2023 8:33

„България има нужда от редовен кабинет. Какъвто и да е резултатът от изборите, без БСП не е възможно сформирането на кабинет. Ние отново ще проявим отговорно отношение и диалог с другите партии, за да има България редовно правителство“. Това заяви на пресконференция в клуба на БТА в Плевен проф. Румен Гечев, водач на Коалиция „БСП за България“ за 15-ти МИР – Плевен.

В събитието взеха участие кандидатите за народни представители Ева Маринова, доц. д-р Димитър Димитров, Маргарита Лазарова, Биляна Грънчарова и областният председател на БСП Свилен Атанасов.

„Нашата позиция за АЕЦ Белене е категорична. Централата трябва да се довърши“, заяви още проф. Гечев. Той и колегите му вярват в практичния подход на избирателя, който ще получи социална, ценова, енергийна и икономическа защита, ако гласува с бюлетина №1. Аргументи за това са и проведените срещи в областта, по време на предизборната кампания и големият интерес, който те са предизвикали. Навсякъде членовете от листата на БСП са били приети радушно и с много отправени въпроси.

„Акцентите в нашата програма съвпадат с акцентите на българите. Най-голям интерес беше проявен към мерките, които предлагаме с решаването на екстрените текущи проблеми, свързани с удържането на цените в краткосрочен план. Българите са умни хора и винаги ни питаха, какво правим след първоначалните мерки. БСП предлага таван на цените като временна мярка. Такава мярка вече дава резултати в страни от ЕС.“, коментира на пресконференцията в клуба на БТА в Плевен проф. Гечев.

„БСП предлага средносрочни и дългосрочни решения. Тези дългосрочни решения са свързани с дълбока реформа и възстановяване на селското стопанство на България. Предложенията на „БСП за България“ е за укрепване на българската индустрия, за ускоряване на растежа на българското промишлено производство. Трябва да постигнем и качествени промени в българската индустрия.“, заяви още водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ за 15-ти МИР – Плевен.

БСП са за запазването на традициите на българското семейство и категоричен отпор на джендърството. БСП е също за мирно решение на конфликта в Украйна.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: