„Възраждане“ дава най-важното нещо в едно общество – визия, мечта и надежда за бъдещето!

28.03.2023 11:11

Залата на хотел Балкан в Плевен се оказа тясна за множеството членове и симпатизанти на „Възраждане“, които бяха на отворената среща с лидера на партията – д-р Костадин Костадинов.

„Когато преди две години организирах среща на д-р Костадин Костадинов с плевенчани, дойдоха 53-ма души. Тази вечер залата не можа да побере над 200 желаещи да се срещнат с него! През последните четири години, Възраждане расте пред очите ми с огромни темпове!“, това коментира водещият на събитието и втори в листата на партията за Плевенска област – областният координатор Данаил Раденцов. Той съобщи още, че вече над 16 хиляди са събраните в Плевенско подписи за референдума в защита на българския лев.

За основните акценти в програмата на Възраждане за Плевен, Плевенска област и Северозапада говори водачът на листата Ивелин Първанов, като за пореден път подчерта, че е необходима спешна стратегия и действия за подобряване на инфраструктурата в региона като предпоставка за развитие на икономиката и туризма.

„Възраждане“ е основна заплаха за умиращото в България политическо статукво. От момента, в който се появи, „Възраждане“ дава най-важното нещо в едно общество – визия, мечта и надежда за бъдещето! Това каза в Плевен лидерът на партията Костадин Костадинов.

Като основна заслуга на „Възраждане“ в хода на тази предизборна кампания Костадинов посочи факта, че партията е накарала всички „да говорят за трите основни теми, поставени от тях: тежкото финансово състояние на държавата, запазването на българския лев и страната да не влиза в еврозоната, участието на България във войната в Украйна.

„Всяка една политическа криза се разрешава по време на избори и изборите са най-доброто средство за разрешаването на всяка една политическа криза. Сега се намираме в такъв период, че след няколко дни може да имаме решение. Всичко зависи обаче само от българските граждани, които ще отидат да гласуват. Тук всъщност е основното разковниче – до колко ние, хората, които искаме да управляваме държавата, можем да мотивираме тези, които не искат да гласуват, да застанат пред избирателните урни или машини в изборния ден.

Защото истината е, че на последните избори една голяма част от българските граждани – 60%, буквално произнесоха смъртна присъда на българската държавност, тъй като просто отказаха да я признават за своя.“, коментира Костадинов.

Според него сега това може да се повтори, както и че именно това е най-голямата трагедия на България – че 2/3 от българските граждани не признават държавата като своя. Въпросът е каква част от тях ще преживеят кризата в доверието си към нея“, каза още Костадинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: