НССБ стартира благотворителна инициатива за Великден

24.03.2023 7:44
Стартира ежегодната ни инициатива „ВЕЛИКДЕН ЗА ВСЯКО ДЕТЕ“ във връзка с големия християнски празник Възкресение Христово! Това информира Слави Михайлов, председател на УС на НССБ.
Целта е да зарадваме деца с празнични торбички, които да съдържат, козунак, великденско яйце и заек /шоколадови/, козунак, натурален сок, чипс, кроасан, близалка, солети и бисквитки. Поставили сме си за цел да зарадваме малчуганите от Комплекс за социални услуги град Пордим и с. Згалево – 25 деца, КСУДС град Роман – 36 деца, децата от ЦНСТ с. Садовец , общ. Долни Дъбник – 12 деца, три Центъра за настаняване от семеен тип град Лом – 30 деца и 20 деца от семейства с нисък социален статус, уточняват от Сдружението. Надяваме се заедно да успеем отново да доставим радост на децата в навечерието на Великденските празници!
Средства за инициативата може да дарите, както следва:
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, титуляр: Национално сдружение на сираците в България, IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC:FINVBGSF, основание: Дарение Великден за всяко дете.
От Сдружението благодарят на всички, които отново застават до нас и ги подкрепят да даряват радост и усмивки на повече деца!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: