Големият TEST DRIVE в Плевен

23.03.2023 9:26

Изкушаващи предложения и адреналин очаква всички жители и гости на град Плевен в периода 20-ти март до 2-ри април.

Стефанов Мотърс, новият дилър в града, организира съвместно събитие с техния партньор магазин за черна и бяла техника ЗОРА под надслов „Големият TEST DRIVE“.

Събитието ще се проведе на паркинга пред магазина в града и ще даде възможност на всички любители на марките ПЕЖО, ОПЕЛ и Ситроен да направят пробно шофиране на най-актуалните им модели. Активността ще е с продължителност две седмици, а най-нетърпеливите могат да резервират своя час за пробно шофиране предварително.

ЗАПИСВАНИЯ:

Попълни контактна форма тук

или на телефони: 0882 511 5110884 695 279

Инициативата е част от стратегията марките Peugeot, OPEL и Citroen да получат нов дом в град Плевен през 2023. Новото дилърство на трите марки на вносителя София Франс Ауто е поверено на фирма Стефанов Мотърс.

Планирана е цялостна реконструкция на съществуващата сграда на Peugeot. Така в нея ще бъдат подслонени и трите марки. Търговско сервизният комплекс ще отговаря на най-новите франчайз изисквания на автомобилния производител. Реконструкцията ще започне още преди края на годината и трябва да завърши в началото на 2023.

Стефанов Мотърс има за цел да предостави цялостно обслужване на притежателите на автомобили Peugeot, OPEL и Citroen. При покупка на автомобил клиентите ще имат възможност за оперативен или финансов лизинг, застраховане при желан застраховател, също така гаранционна и извънгаранционна поддръжка, автотенекеджийски и бояджийски услуги за автомобила.

Като допълнение Стефанов Мотърс предлага УПОТРЕБЯВАНИ автомобили от всички марки. Тези автомобили са с доказан произход и се дава гаранция за достоверност на пробега на автомобила. Преди да бъдат изложени за продажба употребяваните автомобили са подложени на задълбочена проверка по 100 точки. При покупка на такъв автомобил клиента може да разчита на надеждност и сигурност. Употребяваните автомобили се продават с гаранция от 15 000 км или една календарна година(което събитие настъпи първо)*.

Повече за предлаганите автомобили може да намерите тук: Виж_Автомобили

Можете да се възползвате от услугите на Стефанов Мотърс  и сега в автокомплекса на Peugeot на адрес: ж.к. “Дружба”, м. Чаира No 11, 5800 Плевен

* За повече информация относно гаранционните условия се обърнете към търговски консултант.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: