Арсенал е пред Сити в битката за титлата, смята букмейкър Ефбет

17.03.2023 16:11

Битката за челните позиции в Премиър Лийг продължава да се развива на няколко нива. Арсенал върви почти безгрешно по пътя към титлата и е фаворит на букмейкърите за триумф. Няколко тима пък се борят за местата, даващи право на участие в Шампионска лига през следващия сезон.

Леко предимство на Арсенал в коефициентите на Efbet за триумф в Премиър Лийг

Ефбет поставя коефициент @1.71 за това Арсенал да спечели Висшата лига след 19 години пауза. Ако това се случи, „артилеристите“ ще детронират актуалния шампион Манчестър Сити. „Гражданите“ обаче също имат реални шансове да защитят титлата си от изминалия сезон, а в Efbet те се калкулират със ставка @2.25.

В следващия кръг (19.03) Арсенал ще приеме на „Емирейтс“ Кристъл Палас. Тези, които смятат за логична развръзка, свързана с победа на „топчиите“, могат да поставят залози в Ефбет на @1.29 за краен изход 1. Победа с повече от един гол разлика за домакините пък се котира с @1.84.

Манчестър Сити ще играе в Премиър Лийг чак на първи април, когато на „Етихад“ ще акостира Ливърпул. Все още изглежда рано за крайното оформяне на коефициентите, но въпреки това единицата е оценена от Ефбет със ставка @1.65. Коефициентът за успех на Ливърпул, който се намира в тежко положение, е @5.40.

Челси все още е в борбата за топ 4, Ефбет фаворизира сериозно лондончани срещу Евертън

На 18-ти март Челси ще приеме Евертън на „Стамфорд Бридж“ в опит да победи и да се доближи до топ 4. В момента лондончани са десети в таблицата с 37 спечелени точки – с 11 по-малко от четвъртия Тотнъм. За да се класира за Шампионска лига през Премиър Лийг, тимът на Греъм Потър се нуждае от изключително силен завършек на сезона.

Челси ще спечели относително лесно срещу „карамелите“ – това смята букмейкър Efbet. Поглед към Челси – Евертън коефициенти от букмейкър Ефбет показва @1.49 за домакините, при @7.80 за опашкаря Евертън.

Ефбет също така смята, че двубоят на „Стамфорд Бридж“ няма да е особено резултатен – @1.80 за под 2.5 гола, при @2.10 за над 2.5 гола. Двата отбора по-скоро няма да отбележат, според букмейкъра. Ставката за „Да“ на въпроса „Ще се разпишат ли и двата тима?“ е @2.40, а „обратният“ пазар – @1.64.

Топ коефициенти в Ефбет за всички топ футболни първенства в Европа

След като посетите сайта на Ефбет, ще можете да разгледате и останалите отлични предложения на българския букмейкър за предстоящите мачове от Премиър Лийг, Ла Лига, Бундеслига, Серия А, Лига 1 и останалите футболни първенства.

Платформата е популярна с високите си коефициенти за спортни събития, а освен това предлага атрактивен Начален Бонус Спорт, който се получава след регистрация и депозит. Размерът на офертата е 100% до 200 лв. на база сумата, с която потребителят ще захрани първоначално сметката си.

*Коефициентите са актуални към момента на публикуването им!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: