БЗНС в област Плевен подкрепя Свилен Трифонов и КП „Продължаваме Промяната – Демократична България“

10.03.2023 14:26

БЗНС в област Плевен ще подкрепи листата на Коалиция от партии „Продължаваме Промяната – Демократична България“ и персонално кандидата за народен представител от листата в 15 МИР Плевен Свилен Трифонов. Това заяви на пресконференция в клуба на БТА в Плевен областният председател на партията инж. Милчо Илиев. В събитието взеха участие и членовете на ръководството – Ивелин Цолов, проф. Начко Тоцев и Петко Петков, както и кандидатът за депутат Свилен Трифонов.

 

БЗНС има официално решение за подкрепа на Коалиция от партии „Продължаваме Промяната – Демократична България“ на парламентарните избори на 2 април, като единствена възможност да променим малко нещата в България, които още през 2001 година, с идването на НДСВ, застинаха. Изборът сега е много важен – дали да продължи застоя или ние да заемем позицията на европейска държава с европейско бъдеще.“, заяви Милчо Илиев.

БЗНС предлага на своите членове и симпатизанти в Плевен и областта да подкрепят едно познато лице, какъвто е заместник председателят на Общински съвет Плевен – Свилен Трифонов. Инж. Илиев се надява кандидата за народен представител да увлече и другите млади хора за промяна в живота на хората в България и преодоляване на огромното разделение между българите в момента.

„С огромна благодарност и уважение, разбирайки цялата отговорност от гласуваното ми доверие и подкрепа, искам да благодаря на земеделското движение. За мен тя е знак за бъдещо взаимодействие, което не е просто необходим, а задължителен елемент, за да бъдат проведени в цялост реформите, заложени в програмата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“., заяви на пресконференцията Свилен Трифонов, трети в листата на Коалицията за 15 МИР Плевен.

Той очерта накратко и акцентите в програмата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“, свързани с развитието на едно съвременно земеделие и връщане престижа на България като производител на качествена и екологична продукция. Тук вижда Трифонов и мястото на БЗНС като основен партньор. Развитие на малките и средни ферми, адекватно законодателство в тази сфера, възраждане на образованието в сферата на селското стопанство са основни приоритети за Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: