Кнежа чества Националния празник – снимки

03.03.2023 14:30
Никоя победа – било то военна или житейска, не се осъществява с разединение и никоя борба не се печели с предателства!
Всички ние днес водим своите битки, изкачваме своите върхове или преживяваме трудни моменти. Но единението прави пътят по-лек и успеха гарантиран. И колкото по-малко се делим, толкова по-силни ще бъдем! А когато сме заедно, можем да устоим на всичко! Доказали сме го във вековете назад! Нашите деди са и нашите примери – щом те са загърбили всичко и са се обединили в името на общото благо, то ние също можем!
Факт е, че България още я има! Надживяла всички свои врагове и исторически предизвикателства. И ще я има докато всички ние мислим за нея и тя ни обединява. Защото друга България и друга Родина ние нямаме! И „загубим ли България, губим всичко“! Затова не забравяйте, че във всеки един от нас тече кръвта на яростния български лъв, който на няколко пъти през миналия век успя да смае света със своя вик за свобода и развитие. Просто трябва да го събудим!
Честит 3 март!
Честит празник, България!
Благодаря на стотиците наши съграждани, всички учебни заведения от Община Кнежа, на читалищните формации при НЧ “Борба-1896” и институциите в Кнежа, които бяха част от празничната програма! За празничния дух допринесе концертът на невероятния Веселин Маринов!
Илийчо Лачовски, кмет на Община Кнежа
#тагове:

НАЙ-НОВИ: