НССБ връчи годишните награди за „Добродетел 2022“

27.02.2023 7:51
На официална церемония в столичния хотел „Маринела“ София, председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов благодари и връчи на над 100 организации, фирми и общественици почетен приз за „Добродетел на 2022 година. Всички гости бяха поздравени от народната певица Анна – Мария и виртуозният кавалджия Злати Петров и певицата Галияна Арсова.
Сред наградените гости са кметовете на Варна, Стара Загора, Кнежа, Пордим, Козлодуй, район „Одесос“ и район „Аспарухово“ на община Варна, ректора на Медицинския университет в Плевен, БДЖ, Маринела Арабаджиева, топ дизайнерката Гергана Апостолова, певците от музикална компания „Алфа мюзик“ Галин, Лидия, Адам и диджей Пафи, екипа и децата от КСУДС град Роман, сънародниците ни от САЩ,  сдружение „Българка Чикаго“ и др..
Церемонията се организира за седма поредна година и има за цел да удостои с уважение добрите хора и да засвидетелства благодарност за времето и средствата, които са заделяли през изминалата година в подкрепа на деца, лишени от родителска грижа в страната. Националното сдружение на сираците в България благодари за любезното гостоприемство на хотел „Маринела“ София и изрази надежда през 2023 година да са още повече добрите хора.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: