Днес ДПС регистрира в РИК-Плевен своята листа за парламентарните избори

27.02.2023 12:24

Днес ПП „Движение за права и свободи“ регистрира в РИК-Плевен листата си с кандидати за народни представители от 15 МИР Плевен. Документите внесе водачът на листата Марио Рангелов.

„В листата са хора, които са доказали своите опит, експертност и най-вече желание да помагат на избирателите по места. Има млади хора, с ценз и образование, което е еталон за ДПС, както и опитни хора, показали във времето, че могат и усещат нуждите от политики на партията, които да се предават в НС. Ние се борим за 1 мандат и смятаме, че на тези предстоящи избори това ще е факт.“, коментира водачът на листата на ПП ДПС Марио Рангелов пред медии.

„Нашата партия номинира своите водачи на листи и представители в листата след заседание на местни и общински структури.“, каза още Рангелов.

И още: „Що се отнася до предизборната кампания, крайно време е политическите партии да надмогнат своето политическо его. В предишният мандат, в който аз бях народен представител, това се виждаше от работата ми като народен представител. Дано успеем и този път на тези избори всички партии да се обединим. Да не поставяме така наречените „червени линии“, защото след това трябва заедно да седнем на една маса.“

Ето и пълната листа на ДПС за 15 МИР Плевен:

Марио Рангелов

Илиян Селимски

Васил Петков

Арзу Назифова

Тома Терзиев

Цветелина Цветкова-Пенчева

Борислав Петров

Емил Шишманов

Невин Джевдетова

Георги Генов

Арсени Асенов

Свилен Огнянов

Йорданка Михайлова

Венци Велев

Антани Атанасов

Данаил Данаилов

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: