3 депутатски места в Парламента е целта на Коалиция ГЕРБ-СДС за 15 МИР Плевен

26.02.2023 18:03

Днес водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 15 МИР Плевен Пламен Тачев и областният координатор на ПП ГЕРБ и втори в листата Валери Лачовски регистрираха в РИК-Плевен листата на коалицията за изборите на 2 април.

„Изключително горд съм от факта, че за втори път съм водач на листата и се надявам да я изведа до още по-добър резултат, за което предварително благодаря на всички хора.“, заяви пред журналисти Пламен Тачев. Той определи листата на ГЕРБ – СДС като балансирана, с млади хора, и специалисти с експертиза. 3 депутатски места в Парламента е задачата, която са си поставили от Коалицията за област Плевен.

„Днес наистина е особен ден за регистриране на листа. Може би това е знаково, че я регистрираме в деня за прошка. Няма човек в политиката, който да не е грешил. Затова ние ще искаме прошка от целия български народ. ГЕРБ е направил много и тепърва ще прави много за страната. През изминалите 2 години видяхме какво ни „донесе“ Промяната и всички осъзнаха, че ГЕРБ е партията, която ще изкара страната от кризата.“, заяви областният координатор на ПП ГЕРБ Валери Лачовски.

И още: Имаме ясна политическа програма. Това, което искаме да покажем на избирателите, и го показахме в предишния Парламент е, че ние сме хора държавници. Кампанията ни ще е позитивна, с точни и ясни насоки, как да излезем от кризата.

Ето и пълната листа на Коалиция ГЕРБ-СДС за 15 МИР Плевен за предстоящите избори:

Пламен Тачев

Валери Лачовски

Емил Инджиян

Илиян Данов

Рая Драгоева

Атанас Върбанов

Валентин Христов

Владимир Георгиев

Дочко Дочев

Ивайло Минков

Тони Доров

Кристиян Георгиев

Ангел Цанков

Цветелина Савчева

Ивайло Даков

Димитър Георгиев

#тагове:

НАЙ-НОВИ: