ПГХВТ „Луи Пастьор” и dm България – партньорство в действие

23.02.2023 7:41

На 21 февруари в ПГХВТ „Луи Пастьор” – Плевен се състоя среща между представители на dm България и ученици, обучаващи се по професия „Консултант козметични, парфюмерийни, биологични продукти и битова химия“, със специалност „Осигуряване на продуктова информация”. На срещата присъстваха и кандидат-гимназисти от ОУ „Д-р Петър Берон” – Плевен, които се включиха в  уъркшопа, заедно с учениците от  IX “a” клас, и приготвиха „Чай за отличници” с подходящи билки и скраб за тяло. За суровините и материалите се бяха погрижили dm България. В началото на часа поздрав към участниците поднесе г-жа Албена Тотева – Началник на РУО – Плевен, която подкрепи събитието с уверението, че това е верния път за мотивиране на учениците за участие в учебния процес с надеждата за успешна бъдеща реализация и пример за партньорство между образованието и бизнеса.

С учениците от VIII „б” клас, които се обучават по същата специалност – дуална система на обучение се проведе опознавателна среща, на която Маргарита Йорданова – Експерт обучение и развитие и Росица Ангелова – Специалист обучение и развитие в dm България представиха историята на фирмата, нейната структура, политикa, каузите и всичко, което правят, за да вдъхновяват хората – техните клиенти, служители, обществото.

Учениците бяха впечатлени от получената информация, рекламните материали и очакванията, че в dm ще провеждат практика в реална работна среда.

Директорът на ПГХВТ „Луи Пастьор” – Плевен, инж. Лилия Петкова  изказа задоволство от ползотворното сътрудничество с dm България и си пожела подобни ефективни срещи и взаимодействие и с другите бизнес партньори на гимназията.

Информация и снимки: ПГХВТ „Луи Пастьор” – Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: