Шампионската лига навлиза във фазата на елиминациите

14.02.2023 13:13

Отново е време за Шампионска лига на UEFA – най-престижният клубен турнир в европейския футбол. На 14 февруари стартира елиминационната фаза на надпреварата, като ще се изиграят първите срещи от 1/8-финалите.

Този турнир представлява особен интерес за хората, обичащи да правят спортни залози. Винаги можете да откриете най-добрите коефициенти в спортна секция на winbet.bg, а дори и да не сте фенове на този тип забавление, едно е сигурно – мачовете от Шампионската лига ще ни предложат вълнуващи емоции.

Елиминационната фаза на Шампионска лига за сезон 2022/23 стартира със следните срещи:

Милан – Тотнъм

Италианският шампион Милан изпитва сериозни проблеми напоследък. “Росонерите” бяха в тежка серия от негативни резултати, която все пак бе прекъсната с победа над Торино в Серия А. Треньорът Стефано Пиоли е поставен под сериозен натиск, който може да бъде намален с елиминацията на Тотнъм от турнира.

От друга страна, Тотнъм ще пътува до Италия след тежко поражение с 1:4 от Лестър във Висшата лига. И през този сезон “шпорите” не могат да постигнат така търсеното постоянство, което прави гостуването им на “Сан Сиро” съвсем непредвидимо като краен изход.

ПСЖ – Байерн Мюнхен

Френският гранд Пари Сен Жермен посреща Байерн Мюнхен, но със сериозни проблеми в състава си. Една от големите звезди на тима Килиан Мбапе пропуска срещата заради травма, а Лионел Меси също е под въпрос за сблъсъка. Така единствено Неймар остава здрав от звездното трио на ПСЖ в атака.

Байерн Мюнхен също пътува до Франция с кадрови проблеми в състава си. Баварците загряха за ПСЖ със солиден успех от 3:0 над Бохум в Бундеслигата, но контузии лекуват Мануел Нойер, Садио Мане, Люка Ернандес, Нусаир Мазрауи и Райън Гравенберх. Въпреки това, треньорът Юлиан Нагелсман разполага с достатъчно дълбочина в състава си, за да се справи с това.

Борусия Дортмунд – Челси

Борусия Дортмунд посреща колеблив Челси на своя “Сигнал Идуна Парк”. “Жълто-черните” са наясно, че за тях това е златен шанс да елиминират двукратния шампион, имайки предвид всичките проблеми на Челси през този сезон. Дортмунд е в серия от седем поредни победи във всички турнири, което дава увереност както на отбора, така и на феновете.

В същото време Челси минава през сезон на транзиция, като дори не е ясно дали мениджърът Греъм Потър ще остане на поста си. “Сините” накупиха много нови футболисти, но все още са далеч от това да изглеждат като истински отбор на терена.

Брюж – Бенфика

Белгийският Брюж изненада много хора, класирайки се за 1/8-финалите на Шампионската лига. Факт е обаче, че тимът се представи доста добре в груповата фаза. Проблемът е моментната му форма, която не е никак добра. Брюж има само една победа в последните си пет срещи във всички турнири. Клубът смени треньора, а новият наставник Скот Паркър все още изпитва трудности да накара футболистите да играят по неговия начин.

Бенфика е големият фаворит в този двубой. Португалският колос води класирането в Примейра лига, а освен това в състава му личат имената на страхотни футболисти. Във вътрешния шампионат Бенфика е в серия от четири поредни победи, което загатва за добра спортна форма.

Турнир Шампионска лига на WINBET

От 14 февруари до 11 юни всички клиенти на WINBET могат да се включат в новия Турнир Шампионска лига, вдъхновен от най-силния клубен турнир на Стария континент.

Общият награден фонд на надпреварата достига 100 000 лева, а за участие в него важат залози, направени на срещи от Шампионската лига в секции “Спорт” и “На живо” в winbet.bg.

Игралният сайт не е поставил ограничения, що се отнася до минимален залог, брой на поставените залози и минимален коефициент на залога.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: