Откриха XX-то юбилейно Международно изложение – Договаряне „Пчеларство – Плевен 2023“ – снимки

09.02.2023 11:18

Днес тържествено бе открито XX-то юбилейно Международно изложение – Договаряне „Пчеларство – Плевен 2023“. Събитието уважиха заместник министърът на земеделието Крум Недялков, заместник областният управител Александър Трайков и заместник кметът на Община Плевен Стефан Милев. По традиция панаирната проява се провежда под егидата на Министерството на земеделието и храните, а домакинството е поверено на областния управител на Област Плевен. Организаторите на изложението са „Партнерс Експо“ ООД и Областен пчеларски съюз.

„Пчеларството се превърна в динамично развиващ се подсектор на българското земеделие, с експортна ориентация и имидж. Може да разчитате и занапред в подкрепата на министерството за организирането на инициативи като тази. Пожелавам ползотворно и успешно сътрудничество на всички участници!“, заяви на откриването заместник министърът на земеделието Крум Недялков.

Над 100 фирми ще участват в юбилейното издание, като ще има и няколко фирми само с рекламно присъствие. В настоящото изложение е застъпен целият спектър от предлаганите за пчеларството продукти – от пчеларско оборудване и инвентар, специализирани платформи, ремаркета и фургони, восъчни основи, ветеринарни препарати и лаборатории за окачествяване, лицензирани производители на майки и отводки до пчелни продукти и производни продукти като: козметика, напитки, опаковки, етикети и други.

Предвидена е богата съпътстваща програма с много лектори от страната и чужбина. Цялата програма по дати и часове може да видите тук: https://plevenzapleven.bg/blog/2023/02/08/утре-откриват-международното-изложе-291002/

#тагове:

НАЙ-НОВИ: