Инж. Йордан Василев: 3% отстъпка всеки месец получават всички лоялни клиенти на „Топлофикация Плевен“

02.02.2023 8:33

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

„Клиентите, които издължават в срок своите сметки за отопление, получават отстъпка в размер на 3% от сумата без ДДС.“ заяви инж. Йордан Василев, директор на „Топлофикация Плевен“. Той посочи, че отстъпката е част от дългогодишната промоционална програма „Лоялен клиент“. Инж. Василев обясни, че отстъпката от 3% се начислява при заплащане на каса. Директорът на предприятието уточни, че при плащане по електронен път, отстъпката остава като надвнесена сума по индивидуалната партида и се приспада от следващо задължение.

Изпълнителният директор на „Топлофикация Плевен“ коментира, че централното парно е най-ефективният метод за отопление. По думите му този метод осигурява постигането на равномерна температура в домовете. „Присъединяването към централното топлоснабдяване е еднократна инвестиция, гарантираща необходимия комфорт през студените месеци от годината.“, заяви инж. Василев. Той обясни, че новите клиенти трябва да инвестират единствено в измервателните уреди в жилището си. Експертът уточни, че всички останали разходи по присъединяването към топлофикацията са за сметка на дружеството.

„Парното е най-евтиният метод за отопление на дома“, коментира инж. Василев. По думите му цената на топлинната енергия е регулирана от КЕВР и се запазва непроменена в рамките на половин година.

„Благодарение на програмите ни за лоялност, клиентите имат възможност да ползват услугите ни на още по-ниска цена.“ уточни инж. Василев. Той увери, че и занапред ще вложат всички необходими усилия в посока подобряване на клиентската политика.  По думите ми програмите за лоялност са техният начин да кажат „Благодаря“ на всички потребители, които погасяват навреме сметките си.

„С избора на централно отопление клиентите си осигуряват комфорт и топлина в домовете без да се натоварва семейният бюджет.“ подчерта изпълнителният директор на дружеството.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: