Конкурс за лого е част от инициативите за отбелязването на 100 години СУ „Крум Попов“, град Левски – снимки

26.01.2023 10:29

На 19 януари в СУ „Крум Попов“, град Левски се проведе конкурс за Юбилейно лого под надслов 100 години СУ „Крум Попов“  – ПОМНИМ, ЗНАЕМ, ДЕРЗАЕМ. Участниците, ученици от 5. до 12. клас, предложиха своите творчески проекти за юбилейно лого. Изисквания към проекта бяха: да е авторски, оригинален, да не копира съществуващо лого, да е разпознаваем за целта на инициативата – 100 ГОДИНИ СРЕДНО УЧИЛИЩЕ „КРУМ ПОПОВ“; да е съобразен с институцията, която представлява, да създава усещане и убеденост за общност; при разпечатване на предложенията в цветен и черно-бял вариант да се запази смисълът, вложен при създаването на логото; оригиналност на идеята, авторски и съвременен дизайн; подходяща цветова гама; разпознаваемост на логото; креативност; да съдържа юбилейния девиз „ПОМНИМ, ЗНАЕМ,  ДЕРЗАЕМ“.

Участниците в конкурса бяха 23 ученици от прогимназиален и гимназиален етап на средно образование. Всички те бяха вдъхновени и мотивирани да вземат участие в инициативите „100 ГОДИНИ СУ„КРУМ ПОПОВ“ – 100 ЮБИЛЕЙНИ СЪБИТИЯ“ и получиха сертификат за участие в конкурса от Директора на СУ „Крум Попов“ инж. Наталия Чингова и училищния екип за провеждане на конкурса за юбилейното лого.

Официалното награждаване на победителя и неговите подгласници, ще се осъществи  през месец септември в седмицата, посветена на юбилея на училището. Това информират от СУ „Крум Попов“, град Левски.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: