Да дадем шанс на Алекс да ходи!

19.01.2023 17:55

Когато имаш дете,  осъзнаваш,  че има живот по-ценен от твоя.  Желанието на всеки родител е семейството му да е живо, здраво и щастливо. Това е и нашето желание и през тази година. Но най-силно от всичко искаме детето ни да ходи, тича и играе като другите деца и да видим оная хубава усмивчица на лицето й, казвайки: „Аз ходя – сама!“.

Както знаете Алекс е родена с рядката диагноза „билатерална фибуларна хемимелия “ (липсата на т.нар. малък пищял и на двете крачета). Тъй като държавата отказа да ни финансира, благодарение на всички Вас добри хора през 2021 год. ние осъществихме успешно и първият етап от лечението й в САЩ с д-р Пейли.

След по-малко от три месеца предстои и вторият етап от лечението на Алекс.  Сумата и този път е непосилна за нашето семейство  – стойността на операцията и придружаващите разходи към нея е около 100 000 $. За да можем и него да осъществим пак се обръщаме за помощ към всички Вас! Молим Ви от сърце, помогнете ни да видим здраво и щастливо детето ни! Вие останахте единственият ни шанс Алекс да стъпи смело на двете си крачета и да спрем мъката и страданието й!

Ако желаете да ни помогнете и подкрепите може да го направите по един от следните начини или поне споделяйте, за да достигне до повече хора!

БЛАГОДАРИМ!!!

банка УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG13UNCR 7000 152 428 3832

титуляр: Александра Александрова Димитрова

 

PayPal: [email protected]

титуляр: Тоня Макавеева (майка)

 

ДМС: SMS на номер 17 777 с текст: DMS ALEKSANDRA

Нека да дадем Надежда и Шанс на Алекс да ходи!

Повече информация тук :

https://dmsbg.com/25762/da-dadem-shans-na-aleks-da-hodi-podnovena/?fbclid=IwAR3z6ioNqco0zVLdhJZiGuOskyVIkIMu7sCZV86srCSWjoyJCviS0rEKzoo

#тагове:

НАЙ-НОВИ: