Има ли фаворит за спечелване на Australian Open 2023?

18.01.2023 12:41

Стартира Откритото първенство на Австралия по тенис за 2023 година. Рекордьорът по титли от Големия шлем Рафаел Надал ще опита да защити титлата си от миналата година, но една от големите новини несъмнено е завръщането в Мелбърн на Новак Джокович – най-успешният играч в историята на турнира.

Сръбският тенисист може да догони Матадора по брой титли от шлема, стига да триумфира отново в Австралия. Тук хората, правещи залози за тенис трябва да преценят дали той е в достатъчно добра форма, за да пребори конкуренцията. Нека разискваме това по-подробно в следващите редове.

Джокович към титла №10 в Мелбърн

Новак Джокович е абсолютен доминатор на Australian Open. Това е неговият любим турнир от Големия шлем, имайки предвид, че го е печелил цели девет пъти в кариерата си. Според мнозина, Джокера остава фаворит и този път. През миналата година той отсъства от Мелбърн, а причината бе отказът му да си постави ваксина срещу Ковид-19.

Рафаел Надал ще опита да защити титлата си

Отсъствието на Джокович даде възможност на Надал да спечели турнира през миналата година. За него това бе втора титла в Мелбърн и общо 22-а от Големия шлем. Испанецът е вече на 36 години, но той умело разпределя силите си и избира внимателно на кои турнири да вземе участие. Надал вече стартира с победа в първия кръг в Мелбърн.

Даниил Медведев крачи към трети финал в Австралия

Миналогодишният финалист Даниил Медведев отново остава сред основните претенденти за титлата. Руснакът е изключително комплексен играч, който търси своята втора титла от Големия шлем и първа в Австралия. Любопитен факт е, че Медведев достигна финалите на последните две издания на турнира – през 2021 и 2022, но и в двата случая загуби. Дали този път няма да успее от третия път да изпълни целта си?

Каспер Рууд в преследване на първа титла от Шлема

Норвежецът Каспер Рууд вече достигна два пъти финалите на турнири от Големия шлем – в Париж и Ню Йорк, като сега световният №3 ще опита да демонстрира класата си и в Мелбърн. Рууд се намира в отлична форма в момента и със сигурност ще бъде една от основните заплахи в Австралия. Определено никой не бива да подценява норвежеца, който може да поднесе изненада.

Бонус Календар Януари на WINBET

През януари най-големият игрален сайт у нас предлага на клиентите си офертата “Бонус Календар Януари”. Всеки ден регистрираните потребители на WINBET могат да отворят по една къщичка, съответстваща на датата за деня. Там клиентите на оператора ги очакват приятни изненади като кеш бонус (с или без депозит), безплатни игри и безплатни завъртания.

Нови функции за спорт в WINBET

Заедно с онлайн казино winbet.bg, игралният сайт предлага възможности и за спортни залози. А към тях и нови функционалности, които вече са на разположение на потребителите.

Една от тях е “0% Марж”, при която всички потребители на игралния сайт могат да се възползват от повишени коефициенти за определени събития и пазари. В същото време, феновете на акумулаторите могат да използват инструмента “Бонус Колонка”, при който към правите им колонки ще бъдат добавени бонуси. Внимание заслужава и функцията “0:0 – Отменен залог”, при която потребителят получава залога си обратно в случай на нулево равенство.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: