Отборът на НАП Плевен се включи в благотворителен футболен турнир – „Заедно за Никол“

09.01.2023 14:54

Служители от офис на НАП Плевен взеха участие в благотворителен футболен турнир, организиран в подкрепа на 8-годишната  Никол Цановска. Детето се бори със злокачествено заболяване – „Сарком на Юинг“, който се намира в дясната ямка на крачето и има разсейки. Турнирът, който се проведе в неделя, 8 януари, е с цел събиране на средства за лечението й.

Организаторите отправиха призив към гражданите на Плевен да подкрепят инициативата. Данъчните служители с готовност приеха благотворителната кауза и облякоха  футболните си екипи. Мъжкият футболен отбор на офис на НАП Плевен е участвал и досега в традиционните спортни прояви, организирани в НАП, но когато е с кауза е още по-удовлетворяващо, категорични са от тима. В офиса на НАП са поставени кутии, като събраните до момента средства в размер на близо 900 лв., са преведени по обявената дарителска сметка. Във футболния турнир „Заедно за Никол“ взеха участие 56 отбора и бяха събрани близо 14 000 лв.

„За пореден път служителите на офис на НАП Плевен се отзовават на призиви за помощ, за което им благодаря“, каза директорът на офиса на НАП Плевен – Цветомила Потурлиева.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: