Три благотворителни инициативи тази седмица в помощ за Никол! Първата – днес!

04.01.2023 10:11

Днес, 4 януари, от 12:30ч. до 13:30ч., в двора на ИНУ „Христо Ботев“ родители и деца, със съдействието и подкрепата на директора Цветелин Горанов и колектива на училището организират събиране на средства за лечението на Никол.

Припомняме, че Никол Цановска е диагностицирана със сарком на Юинг – злокачествен рак на костите, който се развива много бързо. Необходимо е да се направят изследвания в клиника в Турция и последваща операция. Стойността на изследванията е 100 000 евро.

В двора на училището ще има кутия за дарения, в която всеки ще може да остави парична помощ за лечението на детето. Ще бъде осигурено  преминаване на весели препятствия и участие в различни игри. Ще прозвучат и изпълнения на ВГ „Ботевци пеят“.

Заповядайте да преминем заедно през трудностите в двора и по пътя на лечението за Никол! Нека обединим усилията си сега! Всеки лев има значение! Всеки лев е повече любов, повече надежда, повече успех!

Това апелират организаторите на благородната инициатива.

Благотворителен спектакъл – кауза за Никол, ще изнесе в Драматично – куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен балетна школа „Спирит“ с режисьор – хореограф Ирина Александра Георгиева. Събитието е на 6 януари, петък, от 18.00 ч..

Благотворителен футболен турнир под надслов „Заедно за Никол“ ще се проведе на 8 януари, неделя,  на футболно игрище „Балона“ в Плевен. Началният час на спортната проява е 10,00 часа.

Всички желаещи да участват могат да се запишат до 12,00 часа на 7 януари. Жребият ще бъде изтеглен същия ден от 17:00 ч.

Таксата за участие е 100 лв. За повече информация може да се обадите на Боян Николов – 0883490885

#тагове:

НАЙ-НОВИ: