Близо 20 000 лева събра Благотворителният концерт „От деца за Никол – с любов!“ – снимки

31.12.2022 10:35

Благотворителен концерт „От деца за Никол – с любов!“, който набира средства за лечението на плевенско дете, събра множество плевенчани, съпричастни към каузата, на площад „Възраждане“ на 30 декември.

Никол Цановска е диагностицирана със сарком на Юинг – злокачествен рак на костите, който се развива много бързо. Необходимо е да се направят изследвания в клиника в Турция и последваща операция. Стойността на изследванията е 100 000 евро.

Инициативата успя за няколко часа да събере близо 20 000 лева. Ето какво споделиха в социалните мрежи след края на събитието инициаторите:

„Благодарим, благодарим, благодарим!

Плевен днес беше Никол! Благодаря на всички, които помогнаха това да се случи: госпожите от НУИ „Панайот Пипков“ гр. Плевен / National school of arts „Panayot Pipkov“  Denitsa Zlateva, Elena Nikolova , Момчил Мончев и на всички възпитаници на училището и техните родители, Петя Стоянова и децата от ДЮФА “ Нашенчета“, децата от НУ „Единство“ и техните преподаватели, Живко Иванов и РУЛИ ООД, Боряна Бадева и децата от вокална формация „Арлекино „, момичета и момчета от MOVI, Семейството на Ежко Бежко за техния страхотен Дядо Коледа и Снежанка, фотографът ни Росен Киров, фолклорен ансамбъл „Веселяци“,на моите приятелки и които бяхте неотлъчно до мен Nedelina Cvetkova , Зори Светославова, Marty R. Petkova , Сребрина Фискучева, на кмета и общината за бързата реакция Georg Spartanski, и на всички жители на град Плевен! Днес всички Вие доказахте, че сме обединени за една кауза и тя се казва НИКОЛ!“

Благотворителната вълна продължава. Очаквайте в следващите дни да обявим и новите инициативи.

Тези, които искат да помогнат, могат да направят дарение и на дарителската сметка:

IBAN сметка – BG08UNCR70001525168659

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Никол Станиславова Цановска

Или

РаyPal: maxbas@ abv.bg

REVOLUT – @stanisOho2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: