Благотворителен коледен базар в СУ „Крум Попов“ – град Левски събра 2505 лв.

21.12.2022 16:05

На 20 декември в 10:30 ч. в СУ „Крум Попов“ – град Левски, по идея на Ученическия парламент, бе открит „Коледен базар“, в навечерието на стогодишнината на училището. Базарът започна с приветствие от директора на училището – г-жа Наталия Чингова, и от главните учители г-жа Галя Любенова и г-жа Леонетка Данаилова. За празничното настроение на ученици, учители и гости се погрижи ВГ „Фортисимо“ с изпълнение на коледни песни. Специалните гости Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата сътвориха приказна магия в гората от коледни елхи.

На базара бяха изложени изделия, изработени от ученици, учители и родители, подредени в три щанда – кулинарен и два сувенирни. Посетителите имаха възможност да се сгреят с топли напитки под звуците на вълшебни коледни песни от цял свят. Въпреки студеното време настроението беше приповдигнато и празнично. Базарът бе посетен от представители на  Община Левски, МКБППМН-Левски, НЧ „Георги Парцалев – 1901“, СОНИК СТАРТ и граждани.

Събраната сума е 2505 лв. Изказваме нашите специални благодарности към МКБППМН-Левски, както и към СОНИК СТАРТ за оказаното съдействие.

Благодарим и на всички Вас, които отворихте сърцата си за благотворителност в навечерието на най-светлия празник – Рождество Христово!

С пожелание за светли коледни и новогодишни празници,

Колегията на СУ „Крум Попов“ – Левски

#тагове:

НАЙ-НОВИ: