На 10 декември ПП „Възраждане“ в Плевен награди участници в конкурс за детска рисунка – снимки

10.12.2022 17:39

На 10 декември, в офиса на ПП „Възраждане“ в Плевен, бяха връчени наградите на децата, участвали в инициирания от областното ръководство на партията конкурс за детска рисунка, посветен на 145-годишнината от Освобождението на Плевен. В конкурса взеха участие повече от 20 деца на възраст от 7 до 14 години, като в техните творби са представени знакови събития и културни паметници, свързани с Освобождението на града. Това поясни пред журналисти областният координатор на  ПП „Възраждане“ Данаил Раденцов.

Народният представител от 15 МИР Плевен от ПП „Възраждане“ Ивелин Първанов пожела на участниците в конкурса да продължават да развиват своя талант, и с труд и постоянство да сбъдват мечтите си. За всички тях бяха подготвени много награди: комплекти за рисуване, стативи, ваучери за закупуване на книги.

Носители на наградите за първо, второ и две трети места са: Рая Апулчева, Георги Кузманов, Мартина Бояджиева и Мишел Богданова.

Гости на събитието в Плевен бяха председателят, заместник председателят и секретарят на унгарската парламентарно представена партия „Наша родина“. Унгарските гости, които преди събитието почетоха ритуала за 145-годишнината от Освобождението на Плевен от турско робство,  получиха от своите домакини от ПП „Възраждане“ в Плевен специални плакети, свързани с паметното за града ни събитие.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: