Коледен базар в читалище „Зора-1990“ – село Победа

05.12.2022 13:41

С пъстър Коледен базар и богата празнична украса откриват разнообразния Коледен афиш в Народно читалище „Зора-1990г“ село Победа, община Долна Митрополия.

На 1 декември по традиция грейнаха коледните светлини в читалището, пищно украсено, предлагащо топлина и уют на своите посетители. За най-малките деца и ученици е подреден тематичен кът с коледни книжки, очакващи своите читатели.

За поредна година във фоайето на Читалището е подредена изложба – базар от ръчно изработени коледни сувенири. Читалищните джуджета са изработили коледни къщички, ароматни сапунчета, декоративни свещници, коледни звезди от природни материали и ръчно изплетени коледни чорапчета. Всеки би могъл да избере подарък за себе си или приятел, като с този жест освен, че доставя радост, подкрепя дейността на Читалището! Възползвайте се от уникалните предложения на коледния базар и се потопете в магията на Коледа!

Нека си пожелаем един снежен, приказен и вълшебен декември, изпълнен с добрина и обич, защото всички хора заслужават именно такъв завършек на годината!

Димитринка Гетова, секретар НЧ „Зора -1990г.“ – село Победа

#тагове:

НАЙ-НОВИ: