Радост и вълнение донесоха на 84 деца “ Северняците“ и „Еремия“ – снимки

29.11.2022 12:18

Днес, 29 ноември ( вторник ), основателят и ръководител на Клуб “ Северняците“ – Плевен Джейлян Демирев и Ивайло Георгиев –  ръководител на Клуб „Еремия“ – София връчиха дарението от благотворителния концерт на 15 октомври на площад „Възраждане“, който бяха организирали в подкрепа на децата от 6-те центъра за настаняване от семеен тип в Плевен. Дарението бе предадено в един от центровете, който се намира на адрес: ул. „Бяло море“ №6.

„Със събраната сума от 7680лв. са закупени 14 броя телевизори, 84 броя олекотени завивки, 84 броя възглавници и 84 комплекта спално бельо, 56 броя шалтета за легло, един кухненски робот.“, заяви пред журналисти Джейлян Демирев. Той благодари за специалните отстъпки на магазин МЕТРО в Плевен при закупуването на дарението. Благодари и на сдружение „Здраве за всички“ и неговия председател Емил Кючуков за специализираната количка, дарена от тях.

„Благодаря Ви от мое име, от името на екипа, от името на всички деца. С това дарение направихте така, че на децата да им е по-топло и по-уютно. Желая Ви здрави и най-хубавите коледни празници!“, обърна се към дарителите директорът на 6-те центъра за настаняване от семеен тип в Плевен Анелия Цанкова. Тя поясни, че дарението ще бъде разпределено между 6-те центрове, където се грижат за 84 деца.

Основателят и ръководител на Клуб “ Северняците“- Плевен Джейлян Демирев и  Ивайло Георгиев –  ръководител на Клуб „Еремия“-София се ангажираха да продължат ежегодно благородната кауза, като привлекат към нея и други техни колеги и творчески колективи.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: