Кметът на Тотлебен след протеста: Никой не ни потърси – нито депутати, нито институции….

28.11.2022 12:53

Здравейте приятели! Пиша Ви, защото много от Вас се свързаха с мен ,за да ме питат какво стана след нашия протест при Тотлебен! Ами….НИЩО! Нито един депутат…нито една институция…НИКОЙ не се свърза с нас, не попита за проблема…не предложи решение! Все едно, че нищо не се е случило!

Това сподели с огорчение на фейсбук страницата си кметът на Тотлебен Емил Гашев.

АПИ отново излиза с някакви публикации, че за да се реши нашия проблем трябвало да ни включат към един общ проект за почти два милиона лева, който тепърва ще се проектира…после има тежка процедура по избор на изпълнител…иначе казано….още 2-3 години! При готов технологичен проект, който по линия на текущ ремонт би могло да се изпълни още утре! Цинично е, че през 21 век, в държава член на ЕС….се молим за 150 метра асфалт!

Не искаме магистрали, детелини или мостове….просто искаме една лента от 150 метра асфалт! И за това вече 5 години сезираме кого ли не…и сега ни казват, че трябва да чакаме да проектирали Козар Белене и още 80 км пътища! Хората 9 стадиона за световното построиха за 3 години…ние за 5 не можем 150 метра асфалт да извоюваме…и ни обясняват, че е много сложно и невъзможно! Но най страшното е, че въпреки шума, който вдигнахме….въпреки репортажа по Нова ТВ…въпреки публикациите….НИОЙ не го интересува! Вече не знам към кого да се обърнем! И на фона на тези проблеми на хората…както и много други, наблюдаваме истерията по Хартиената бюлетина! Само че не знам кой ще я пуска тази бюлетина! При това безхаберие ,при тази незаинтересованост от страна на институциите към проблемите на хората, все повече започвам да разбирам апатията и нежеланието да се гласува! И после ще обявят, че негласуването е признак на безотговорност!

Не Господа! Безотговорно е това сега…да затваряме пътища…да стачкуваме…да публикуваме постове, като този…а Вие да не ни чувате! А иначе ние сме отговорни граждани на Майка БЪЛГАРИЯ! От нас се иска да спазваме законите и да си плащаме данъците! И ние го правим! От Вас се иска да ни направите пътища, по които да ходим на работа и да се връщаме вечер при семействата си! И искаме това да става безопасно! Това искаме Ние , жителите на Тотлебен ,село в една страна членка на ЕС и с претенции, че е готова за Шенген!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: