В условията на растяща инфлация, „Топлофикация Плевен“ осигурява отопление и гореща вода на достъпна цена

25.11.2022 15:23

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

„Само 11 лв. с ДДС е цената за всеки потребен и отчетен кубик битово гореща вода за лоялните клиенти на „Топлофикация Плевен“ .“, заяви инж. Йордан Василев, изпълнителен директор на „Топлофикация Плевен“.

В програмата “Изряден клиент“ могат да вземат участие всички клиенти, които нямат повече от две неплатени фактури и съдебни или присъдени задължения към „Топлофикация-Плевен” към последния ден на месеца, за който се издава фактурата. За ползване на отстъпката индивидуалните водомери трябва да са технически изправни. Необходимо условие е и осигуряването на ежемесечен отчет или самоотчет.

„Спазващите всички срокове абонати получават отстъпка от 3% (без ДДС) от сумата на фактурираната топлинна енергия.“, посочи инж. Василев.

„Лоялен клиент“ е втората промоционална кампания, която продължаваме и през отоплителен сезон 2022/2023 г. Нашата цел е всички абонати, които отговорно и на време погасяват задълженията си, да имат възможността да ползват услугите ни на достъпна цена на фона на увеличаващите се битови сметки.“, заяви инж. Василев.

Изпълнителният директор на „Топлофикация Плевен“ цитира последното проучване на „Еврофонд“, според което 27% от българите се затрудняват да плащат битовите си сметки. По думите му през годините целият екип на предприятието е предоставял възможност на лоялните клиенти да ползват услугите им на едни от най-ниските цени в страната. Инж. Василев обясни, че са взели решение да удължат промоционалните програми, за да могат клиентите им да отопляват домовете си и да ползват гореща вода без да се натоварва семейния им бюджет.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: