„ Семейна кулинарна работилничка“ в ДГ „Щастливо детство“ – снимки

24.11.2022 16:16

Под наслов „ Семейна кулинарна работилничка“ деца и родители от II „Б“ група „Пчелички“ с учители Ивелина Сидерова и Нели Симеонова при ДГ „Щастливо детство“, филиал„ Приказен свят“ отбелязаха Деня на Християнското семейство.

Инициативата е във връзка и с тематичната насоченост „Здравословен начин на живот“ по която работи целият педагогически екип на детското заведение.

Целта е децата, съвместно със своите родители и използвайки цялото си въображение, да приготвят здравословна семейна рецепта. На кулинарния тепих се наредиха здравословни сандвичи, салатки, красиво декорирани сладки и бананови палачинки.

Най-емоционалния момент за децата бе самата дегустация и танца, в който ръка за ръка деца, родители и учители показаха, че семейният уют, вкусна храна и времето прекарано с децата са безценни.

На родителите бяха връчени Грамоти за проявено старание, творчество и ентусиазма , с който прегърнаха идеята за създаване на трайни здравословни навици у децата от най-ранна детска възраст, информират от учебното заведение.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: