Много настроение и емоции на празника на Кнежа – снимки

24.11.2022 9:50

Казват, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Ако трябва да перифразирам, един град е толкова голям, колкото са големи мечтите на хората в него. Нищо не може да съществува само по себе си. Градът ни живее с пулса, мечтите надеждите на всеки един от нас.

Днес, 23 ноември, Кнежа навърши 79 години от обявяването си за град! Горд съм, че всички ние помним делата на предците ни и ЗАЕДНО продължаваме развитието на града и общината ни!

По случай празника бяхме подготвили богата програма, която приповдигна още повече настроението на всички жители и гости.

След тържественото издигане на знамената и поднасянето на венци пред паметника на загиналите наши съграждани, аз и председателя на Общински съвет Кнежа, връчихме годишните награди на Община Кнежа.

С решение номер 644 от 12.10.2022 г. на Общински съвет Кнежа беше връчен почетен знак на Община Кнежа на председателите на Общински съвет през годините.

Наред с това връчихме и традиционните награди „Дарител на 2022“. Накрая се насладихме на изпълненията на прекрасната Мариана Попова и Дани Милев.

Информация и снимки: официална страница на кмет на Община Кнежа

#тагове:

НАЙ-НОВИ: