Да подкрепим Спартак утре на стадион „Плевен“ от 13:30 часа!

18.11.2022 13:47

Утре (19 ноември) ОФК Спартак приема Локомотив (София) на стадион „Плевен“ от 13:30 часа. Срещата е от 1/16 финалите на футболния турнир за купата на България.

Във връзка с предстоящия двубой, апел към феновете отправи Борислав Георгиев, член на Управителния съвет на плевенски клуб:

„ОФК Спартак (Плевен) се завърна в професионалния футбол по възможно най-добрия начин – с много силно представяне в първия полусезон от настоящото първенство на Втора лига. В навечерието сме на пореден футболен празник в Плевен. Нашият отбор ще премери сили със съперник, чийто традиции са атестат за величие в България. Локомотив (София) е под номер четири във вечната ранглиста на елитния ни футбол. Последният официален мач на Спартак срещу велик тим беше на 27 октомври 2015 г., когато в Плевен гостува ЦСКА (София), който седем месеца по-късно ликува с трофея. Тогава срещу армейците, Спартак беше подкрепян от почти изцяло пълни с фенове трибуни на стадион „Плевен“. Чакахме доста, но дочакахме нов повод за празник. Именно за това сега призовавам всички привърженици на ОФК Спартак да дойдат на 19 ноември на стадион „Плевен“, да си купят билет (цената е пет лева) и да подкрепят отбора ни във футболната среща с Локомотив (София). От началото на настоящия сезон доказваме във всеки домакински мач, че ОФК Спартак и феновете му сме едно цяло. Така заедно трябва да продължим и ще постигнем целите си – да върнем ОФК Спартак (Плевен) на мястото, което отреждат традициите му като клуб“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: