Голяма обществена подкрепа за благородната кауза на есенен базар в град Левски – снимки

14.11.2022 12:34

 

Днес дарителската инициатива на Дочка Савова, родител на дете с детска церебрална парализа, за закупуване на електрическа триколка, се радва на голяма обществена подкрепа. Раяна е ученичка в СУ „Крум Попов“ и се нуждае от триколката, за да има възможност за самостоятелно придвижване. Социалните услуги на СОНИК СТАРТ се включиха  в  дарителска инициатива на майката за осъществяване на благородната кауза и организираха „Есенен базар“ днес в НЧ „Георги Парцалев – 1901“, гр. Левски, с подкрепата кмета на Община Левски Любка Александрова и  Иван Иванов – управител на СОНИК СТАРТ.

Майката на Рая, Дочка Савова, вярва в доброто, а днес есенният базар с  великолепни изделия и препълненото от посетители читалище са ярък израз на съпричастност и добротворство, желание да помогнем заедно на Рая.

От Наталия Николова от СОНИК СТАРТ научихме, че към каузата се присъединяват НЧ „Георги Парцалев – 1901“, Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – гр. Левски, ДГ „Локомотив“, ДГ „Слънце“, ДГ „Люляк“ – с. Малчика, СУ „Крум Попов“, ОУ „Максим Горки“, ОУ „Христо Ботев“ – с. Асеновци, НЧ „Осъм 1894“ – с. Градище, НЧ „Гео Милев 1895“ – с. Българене, НЧ „Пробуда 1928“ – с. Малчика, и НЧ „Просвета 1927“ – с. Аспарухово.

Есенният базар в НЧ „Георги Парцалев – 1901“  ще бъде отворен до 17 ч. днес за всички, които вярват в доброто.

Информация и снимки: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: