ВАЛБОРГЕН откри модерен обект за преработка на червени и бели меса – снимки

12.11.2022 9:17

С водосвет за здраве и благополучие, отслужен от плевенски свещеници, на 11 октомври бе открит новият обект за преработка на червени и бели меса на известната плевенска фирма ВАЛБОРГЕН. Събитието уважиха кметът на Община Плевен Георг Спартански, приятели и партньори на семейство Генови.

„Обектът е построен върху разгърната площ от 1200 кв.м. и разполага с 20 обособени помещения. Той е реализиран по всички европейски стандарти, като всичко е изпълнено по актуалните технологии – подови настилки, отводняване, машини и съоръжения.“, това коментира пред Плевен за Плевен управителят на ВАЛБОРГЕН  Борис Генов.

Модерното съоръжение разполага с хладилна и шокова камери, тръбен път за разфасовка на трупно месо – прасета, телета, агнета. Има специално помещение за разфасовка на птиче месо. Обектът дава възможност крайния продукт да стигне максимално бързо до крайния потребител, като постигаме високо качество на стоката на ниски цени, допълни още управителят. Борис Генов е един от младите и високо образовани плевенчани, решили да се върнат в родния град и продължат традициите на семейния бизнес.

15 нови работни места са открити през последния месец, като общият брой на персонала, работещ в обекта,  вече е около 30 човека. Припомняме, че ВАЛБОРГЕН предлага богат асортимент от продукти в 3 фирмени магазина в града, но от продукцията им се ползват и множество професионални клиенти.

„ВАЛБОРГЕН е запазена марка в плевенската икономика. Когато едно работа се започне от много хора, обединени от една идея и действащи в  обща посока, винаги има резултат и той винаги е положителен. Това е пътят да развиваме една модерна търговия с качествени продукти, които плевенчани заслужават.“

С тези думи се обърна кметът на Плевен Георг Спартански към семейство Генови, като им пожела добро бъдеще и успех във всички начинания.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: