Жива верига ще затвори главния път София – Русе при Тотлебен на 23 ноември!

09.11.2022 15:50

Преди повече от 4 години започнах действия относно изграждане на трета лента за завиване на ляво при отбивката за Тотлебен на главния път Плевен Русе! Още при първото ми писмо до АПИ отговорът беше, че „Да…тази отбивка е наложителна, НО….ще бъде заложена в бюджета за следващата година…“ Тази следваща година, обаче…още я няма!

Това коментира кметът на село Тотлебен Емил Гашев в страницата си във фейсбук. И още:

Трафикът е огромен и при натиска на тежките камиони отзад и дълга колона автомобили отсреща, левият завой към селото е невъзможен! Всеки божи ден живущите поемат реален риск за живота и здравето си, отивайки на работа или прибирайки се в къщи, Но….на кой му пука!? Държавата просто я няма! Отсечката е осеяна с катастрофи, много от тях с летален край!

Днес уведомих кмета на Община Пордим, че на 23 ноември 2022г точно в 10.00 часа ще затворим главния път София – Русе при Тотлебен със жива верига! Това ни действие е продиктувано от бездействието на институциите в държавата или от тяхното безсилие! Надявам се, най накрая някой да разбере, че тук живеят и Хора….а не само избиратели!, коментира кметът на Тотлебен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: