Община Кнежа с пореден успешно реализиран проект

08.11.2022 17:51
Радвам се да споделя с Вас поредния успешно изпълнен проект на Община Кнежа, а именно ремонт на сградата на общежитието в гр. Кнежа.
Днес с директора на учебното заведение – г-жа Светлана Калапишева , г-н Валери Лачовски , който има голям принос за осъществяването на този проект, зам.-кметовете г-жа Капка Митева и г-н Цветомир Миловски, секретаря на община Кнежа – г-жа Светлана Хинкина, официално открихме обновената сграда. Това сподели кметът на Община Кнежа Илийчо Лачовски.
В резултат на ремонтните дейности сградата е по-приветлива и енергийно ефективна. Общежитието вече предлага по-добри условия за живеене на учениците от други населени места.
Дейностите бяха финансирани с целеви бюджетни средства, съгласно ПМС 262/29.07.2021 г.
Убеден съм, че средствата, които влагаме в насока подобряване на учебно-материалната база в училищата и детските градини в нашата община, са най-добрата инвестиция!
На колектива на ПГЗ „Стефан Цанов“ желая много положителни емоции, лични и професионални успехи! Вярвам, че заедно ще продължим да работим за по-доброто бъдеще на нашите деца!, допълва още кметът на Община Кнежа.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: