Днес тържествено се дипломира Випуск 2022 на Медицински колеж – фотогалерия

04.11.2022 12:57

Днес с тържествена церемония Медицински университет – Плевен дипломира Випуск 2022 на Медицински колеж. Празникът се проведе в зала „Амброаз Паре” на Телекомуникационния център. Дипломи за висше образование получиха 67 професионални бакалаври от направленията „Здравни грижи“ и „Социални дейности“: 17 от специалност „Рентгенов лаборант“; 14 от специалност „Медицински лаборант“; 18 от специалност „Помощник-фармацевт“; 14 от специалност „Медицинска козметика“ и 4 от специалност „Социални дейности“.

„Ние, преподавателите, ви приветстваме и се надяваме, че успяхме да дадем всичко от себе си, за да придобиете необходимите знания и да получите качествено и конкурентно-способно професионално образование. Искрено се надявам, да сме успели да ви мотивираме да обичате професията си и да работите всеотдайно, защото професията на здравните специалисти е много отговорна и благородна.“, обърна се към дипломантите директорът на Медицински колеж Плевен проф. Николай Колев.

Своите пожелания към тях отправи в слово и ректорът Медицински университет Плевен проф. д-р Добромир Димитров, като им припомни, че образованието не е просто подготовка за живота, а самият живот!

Средният успех на випуск 2022 е много добър 5.11 с 20 дипломанти-отличници. Отличникът на випуска е Силвия Колева от специалност „Медицинска козметика“ с общ успех отличен 5.96. Ивета Иванова, отличник в специалност „Медицински лаборант“ отговори на приветствията на ректора проф. д-р Добромир Димитров и на гостите на празника. Заедно с дипломите си за завършено висше образование, всички абсолвенти получиха академични подаръци, а отличниците бяха удостоени с плакети.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: