Благотворителна кампания събира средства за СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Пордим.

21.10.2022 7:54
Националното сдружение на сираците в България обявява благотворителна кампания за събиране на средства, необходими за цялостен ремонт и реновиране на двете зали за народни танци и хореография на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Пордим.
В училището се обучават годишно близо 300 деца от 1-ви до 12-ти клас, които попиват тънкостите на народните танци. Талантливите ученици печелят много национални награди в конкурси и фестивали и заслужават да се обучават в прекрасни условия. Сдружението над седем години работи с училището и подкрепя много инициативи в подкрепа и на деца в неравностойно положение.
Надяваме се на активната подкрепа на добри хора, фирми и организации да помогнат. С тази инициатива искаме да запазим и съхраним българщината, съобщи председателят на НССБ Слави Михайлов.
Необходими са около 20 000 лева за да постигнем целта си. До този момент е събрана сумата от 1400 лева, като сред дарителите са Кмета на Пордим Детелин Василев, Председателя на Общинския съвет в Пордим Катя Димитрова, Ректора на МУ Проф. Добромир Димитров и др..
Средства може да бъдат дарени, както следва:
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, титуляр: Национално сдружение на сираците в България, IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC: FINVBGSF, основание: Дарение за ремонт на зали в град Пордим.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: