Над 250 деца, родители, баби и дядовци спортуваха днес в Градската – снимки

16.10.2022 15:12
93 семейства спортуваха в Градската градина Над 250 деца, родители, баби и дядовци се включиха в спортната инициатива на Община Плевен „Семейни игри в Градската градина“.
Тя се провежда за първи път и е част от Спортния календар на Община Плевен за 2022г. 93 семейства се включиха в спортните активности днес в Градската градина в Плевен. Сред заниманията имаше парков тенис, редене на пъзел, бадминтон, хвърчила, ходене по въже, хокей, удбол, боче, различни тийм-билдинг игри, скачане на въже и въртене на обръч.
Семействата се справиха успешно и със задачата да направят по 10 коремни преси и 10 лицеви опори. Най-голямото семейство беше от 6 човека, а най-малката участничка беше на година и два месеца и се забавляваше в част от спортните зони заедно с мама. Целта на събитието бе да се насърчат семействата да спортуват заедно и да се популяризира спорта в свободното време сред децата и техните родители. Накрая всички участвали семейства получиха от Община Плевен федербал, спортна раничка и грамота за участие, информират от Община Плевен.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: