Фондация „Спортен Плевен” организира междуучилищен турнир по мини футбол          

12.10.2022 15:12

Фондация „Спортен Плевен” организира междуучилищен турнир по мини футбол с ученици от всички училища на територията на Община Плевен.

Регламентът на турнира предвижда участниците да са от 8 до 10 клас и да са от училищa в района на Oбщина Плевен. Отборът на всяко училище трябва да бъде съставен от 5 полеви играча и 1 вратар. Отборите да имат и играчи резерви. Всяко полувреме ще бъде по 20 минути с 5 минутна почивка между първото и второто полувреме. Преди началото на турнира ще бъде изтеглен жребий за това, кое училище срещу кое ще играе. Отборите трябва да бъдат придружени от учителите по физическо възпитание и спорт. Турнирът ще се проведе на 12.11.2022 г. от 10:00 часа на футболно игрище „Балона” в Плевен.

Записване за участие в турнира училищата могат да заявят на електронната поща на Фондацията на адрес: [email protected] като посочат данни с името на училището и имената на учителя, който ще ги придружава, както и телефонен номер за обратна връзка.

За допълнителна информация относно турнира може да се следи на Facebook страницата на Фондацията. https://www.facebook.com/plevensportsfoundation

 Фондацията, заедно със спонсора на събитието Сашо Радуловски, ще подсигурят игрището за провеждането на турнира, медали и купа за победителя и грамота на училищата, които ще участват в турнира.

Това информира за Плевен за Плевен Николай Иванчев – директор на Фондация „Спортен Плевен”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: