Ден на българската община в град Левски – фотогалерия

12.10.2022 14:54

Днес, в Деня на българската община, ученици от СУ „Крум Попов” от 9-ти до 12-ти клас се запознаха с работата на общинска администрация в Община Левски  и Общински съвет –Левски.

Мястото на председателя на Общинския съвет-Левски Тома Терзиев зае  Любомир Панчев от 9 клас, на кмета на  Община Левски Любка Александрова – Христо Методиев от 12 клас, на заместник кмета Кольо Домеников –  Петя Руменова от 12-ти  клас, на гл. експерт „Образование ,култура и спорт” Петя Чолакова –   Биляна Цветанова от 10-ти клас.

Като интересна и полезна за тях определиха учениците информацията за работата на общинска администрация и Об С-Левски, както и ролята й в живота на хората в общината.

Кметът на Община Левски Любка Александрова приветства желанието им да научат повече за работата на общинска администрация, която както и всяко семейство, но в по-голям мащаб, в тези трудни времена се бори да се справя с предизвикателствата на високите цени и енергоносители.

Поради големия интерес към работата на Об С –Левски и общинска администрация, председателят на Общински съвет-Левски Тома Терзиев покани учениците да присъстват на заседанието на 27 октомври, за да се запознаят със същността на дейността му.

Винаги са добре дошли в Община Левски младите хора, които получиха и сертификат за инициативата, информират от Пресцентър на Община Левски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: