Прежди Ализе Пуфи – най-добрият избор на пазара!

06.10.2022 13:03

Плетенето е деликатно ръкоделие, което съществува от неизвестно дълъг период. Още от дълбока древност хората са плели различни по вид дрехи, чрез които са се предпазвали от тежките зимни студове, а и не само. Много от хората смятат, че плетенето е доста изнервящо, тъй като се изисква много внимание и съсредоточеност, но това въобще не е така. Дори е здравословно! Истината е, че то понижава стреса, успокоява и винаги ни носи чувство за удовлетворение и пълноценност. Тази дейност ни снабдява с хормон на щастието и намалява риска от депресия. Освен всичките тези предимства, които получаваме, плетенето е отлично лекарство срещу безсънието. Плетенето е терапия за духа и тялото!

Хората, които обичат да плетат много често се впускат в дълбоки търсения на перфектната прежда. Съществуват множество видове, притежаващи различни свойства, като всяка от тях има своите предимства и недостатъци. Особено голям хит на пазара се превръща преждата Ализе Пуфи. Години наред ALIZE създава висококачествени прежди, с които се работи изключително лесно и интересно! Всеки от вас може да се впусне в приключението на плетенето и да създава различни по вид ръчни плетива. Този тип прежди диктува модните тенденции, а любителите на плетенето не спират да купуват още и още. Те разполагат с голяма палитра от цветове и стават известни със своите уникални по рода си прежди за плетене САМО С ПРЪСТИ. Това е една прекрасна възможност да превърнете плетенето в свое хоби без дори да се налага да се научите да боравите с големите игли. За хората, които обичат „направи си сам“ занимания е просто блаженство и откриват големия потенциал скрит в плетенето.

Ализе Пуфи е вид прежда, която се отличава със своята мекота и нежност при допир, тя е лека, обемна и много топличка. Не е случайно хората избират точно този вид и плетат различни шалове, възглавници, одеяла и други. Тя провокира въображението и сръчността ни и само с помощта на пръстите си можем да изплетем какви ли не чудеса! Много често родители и баби избират Ализе Пуфи при плетенето на бебешки одеялца и аксесоари за своите деца и внуци. В състава си тя съдържа 100% микрополиестер. Има възможност да се пере както на ръка, така и в пералня на не повече от 30 градуса. Суши се хоризонтално и не се подлага на топлинна обработка.

Повече за преждата Ализе пуфи може да разгледате тук: https://www.pleta.bg/bg/puffy/

Преждата се оказва голямо предизвикателство за всички любопитни „сръчни пръсти“. Нишката е обемна, затова резултатите, които получаваме са бързи, а самият процес е различен и интересен. Какво представлява преждата? Тя е едър гердан от букли, които се плетат с помощта на пръстите.

Плетивата с ръце се превръщат в достъпна страст за всякакви хора независимо от тяхната възраст. Този продукт дава възможността плетенето да се превърне в игра като по най-лесния и забавен начин можете да научите дори вашето подрастващо дете да плете. Предимство е, че не се използват острите игли и куки, а процесът е безопасен и приятен и можете да доверите плетивото в ръцете на всеки. Освен това имате прекрасната възможност да създадете всякакъв тип продукт по ваш вкус и сами на себе си да бъдете моден дизайнер. Използвайте каквито цветове пожелаете за плетене на чанти, шалове, одеяла, възглавници и какво ли още не. Ализе Пуфи Ви позволява да плетете плетка с две лица,  да си направите собствена схема на плетене или да използвате готов мотив.

Бъдете в крак с модата и изберете най-добрата прежда за вашето плетиво. Спестете време и усилия като плетете с Ализе Пуфи, за да получите удобни, меки и красиви продукти за вашия дом, дете или пък за себе си. Ако сте начинаещи или пък никога досега не сте опитвали да плетете, ние Ви даваме знак, че сега е моментът да промените това по най-бързият, лесен и удобен начин.

Източник: Pleta.bg

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: