ПП Възраждане в Плевен с грижа за безопасното движение и градската среда

30.09.2022 14:23

Осигуряването на безопасно движение и обезопасена градска среда бе темата на пресконференцията на ПП Възраждане в Плевен в клуба на БТА. В нея взеха участие взеха областният координатор на партията Данаил Раденцов, водачът на листата Ивелин Първанов, председателят на плевенската организация Захари Дончев и секретарят Тихомир Стойков.

Областният координатор и втори в листата в Плевен Данаил Раденцов заяви, че общинската администрация е отхвърлила предложение на „Възраждане“ за безвъзмездно поставяне на макети на детски фигури около пешеходни пътеки в града, като се е позовала на отрицателно становище от полицията в града. Той показа обаче снимков материал за поставени подобни макети в редица български градове, като коментира като абсурден един от аргументите на органите на реда – това щяло да създаде опасност колите да не спазват дистанция…

Още едно от внесените в администрацията на Плевен предложения на ПП Възраждане чака своя отговор. От партията предлагат да се обезопаси стената на паркинга на Автогарата с ограда, а в отстоящите от нея тревни площи, вместо да спират коли, да се засадят дървета. Раденцов припомни на пресконференцията, че за последните няколко месеца членове на партията и доброволци, със собствени средства и труд, са възстановили 4 площадки в града.

Водачът на листата на ПП Възраждане Ивелин Първанов подчерта, че парадоксите в България са част от нашето ежедневие, като и според него с ефективни действия и малко средства могат да се решават редица проблеми, свързани с безопасната градска среда и сигурността на децата.

От „Възраждане“ – Плевен призоваха избирателите да ги подкрепят на изборите на 2 октомври с №14 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: