Стоян Михалев: Да бъдем разумни и да си гарантираме бъдещето на свободни и щастливи хора!

30.09.2022 11:44

Само след дни, на 2 октомври, ни предстои да вземем съдбоносни решения, на важните за България, парламентарни избори. България е изправена пред опасността да постави под риск европейското и цивилизационното си развитие. Да допуснем застрашаването на бъдещето на децата ни и правото им на свободен избор, да живеят спокойно и добре. Извинете ме за  тези предупреждения! Но те са реални. Сега е моментът да бъдем разумни и да си гарантираме бъдещето на свободни и щастливи хора.

Аз съм Стоян Михалев и съм кандидат за народен представител в  15-ти МИР Плевен. По професия съм композитор, продуцент и изпълнител.  Написал съм едни от най-популярните български  песни като -“Вярвам в теб”, “Откакто ти” и “Цвят лилав”. Дълги години работих като радио и телевизионен водещ. Един от създателите съм на музикалната телевизия ММ. Изучавал съм Международни отношения в Нов български университет и имам специализация по „Евроинтеграционен процес и институции на ЕС” в Барселонския университет . Учредител съм на “Демократи за силна България”. Дълги години бях член на софийското ръководство на ДСБ, а от 2018г. съм член на Националното ръководство на партията.  В последните три парламента бях народен представител,  избиран от листата на Демократична България.  Като зам. председател на Комисията по култура и медии успях да въведа през Закона за държавния бюджет ваучерите за култура, които работодателите дават на служителите си, както и мой беше решаващия принос за приемането на достойно възнаграждение за музейните работници. През годините съм доказал силната си мотивация да работя за възстановяването на върховенството на закона и превръщането на България в съвременна европейска държава, в която гражданите съжителстват в културна и правова среда, базирана на европейските цивилизационни ценности. Смисълът на думата “реформа” в българския контекст в наши дни е много ясен– демонтирането на Борисовата държава.

Ако и Вие, като мен, искате да живеем в България на бъдещето, където:

– Организираната престъпност няма свое представителство на никакво управленско ниво, камо ли на ниво министър-председател;

– По тръбите тече газ, а не корупция, която храни руската колониална администрация у нас, деформирайки и компрометирайки цялата ни демократична среда;

– Президентът на България не коленопреклонничи унизително пред руския посланик в Деня на Съединението;

Ако искате да живеем в България на бъдещето, където:

– Ще въздигнем в национална ценност развитието на човешкия капитал

– Ще инвестираме приоритетно в образование, наука и култура.

– Ще имаме нормално работеща, модерна и функционална администрация.

Искате ли Плевен да е свързан с магистрала, да има съвременен и мултифункционален стадион и модерна спортна зала, успешният модел на развитието на културата в града да продължи и да послужи за национален модел?!

И аз, Стоян Михалев, искам това!

Покажете подкрепата си с преференция № 101 в 15 –ти избирателен район Плевен, в листата на Демократична България с номер 25.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: