Голям успех за България и каратеките от град Левски – Росица и Милен Петрови

28.09.2022 14:34

На 24-ти септември в Мадрид, Испания се проведе Европейско първенство по киокушин карате с  участието на 21 държави. Българският отбор с 23 участника от 3 федерации е извоювал 19 медала – 6 златни, 6 сребърни и 7 бронзови.

Отборът на Българска карате киокушин федерация с 6 участника е извоювал  4 медала – 1 златен, 1 сребърен и 2 бронзови медала, научаваме от сенсей Росица Петрова.

Сенсей Росица Петрова и сенсей Милен Петров от „СКК Киокушин – Левски“ участват в Европейското първенство, като част от Националния отбор на Българска карате киокушин федерация .

Сенсей Росица Петрова стана европейски шампион в категория ката при жени над 35 години, след  съревнование с още 4 състезателки от Испания . Сенсей Милен Петров се класира на почетното трето място в своята категория –  ветерани +35 години +80 кг.

flashmul_vivi

Бойците са получили  купи, медали и грамоти за успехите си. С успешното им представяне за пореден път се затвърди становището, че България е сред водещите сили в европейския и световния киокушин, отбеляза  БККФ.За това безспорно допринесоха и сенсей Росица Петрова и сенсей Милен Петров от град Левски, за наша радост и гордост.

Честита победа шампиони !, пожелават от Община Левски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: