При спецакцията днес: само на булевард „Сторгозия“ за 2 часа са установени 22 нарушения!

26.09.2022 19:41

Множество пътни нарушения са констатирани днес в хода на специализирана полицейска операция, която се провежда на територията на районните управления и участъци в цялата област.

Само на единия контролно пропускателен пункт на булевард „Сторгозия“ от 12 часа до 14 часа са установени 22. Най-често за непоставени предпазни колани, неплатени глоби, неползване на обезопасителни системи за деца, пътници в автомобилите. В Кнежа е засечен трактор,  нерегистриран по законен ред.
Операцията е за противодействие на битовата престъпност и в нея участват  представители на Държавни горски стопанства, БАБХ, РИОСВ, НАП. До 14 часа на различни адреси в частни имоти бяха установени незаконно придобити дърва за огрев, като дърветата са били без контролна горска марка и контролен билет. По случаите са образувани 9 бързи производства и материалите са внесени в РП – Плевен по компетентност. Проверяват се търговски обекти съвместно с Инспекцията по труда и НАП. В Окръжна прокуратура – Плевен е внесена и преписка за нарушаване на политическите права на гражданите. Работата по документиране на престъплението продължава, информират от Пресцентър на МВР Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: