Мъжки боти за есента – как да ги носим?

21.09.2022 11:33

Съвременните мъжки боти, когато са изработени без компромиси по отношение на качеството, едновременно пазят топло и подчертават модния стил. Ако искате да постигнете точно този ефект и да подскажете стремежа си да изглеждате представително, подберете внимателно следващия си чифт обувки. Ботите са незаменими като част от мъжкия гардероб – с тях може да носите почти различни панталони и дънки.

Съвременните мъжки боти, когато са изработени без компромиси по отношение на качеството, едновременно пазят топло и подчертават модния стил. Ако искате да постигнете точно този ефект и да подскажете стремежа си да изглеждате представително, подберете внимателно следващия си чифт. Ботите са незаменими като част от мъжкия гардероб – с тях може да носите различни панталони и дънки.

С какво да носим кафяви мъжки боти?

Независимо за какъв повод търсите мъжки боти, добре подбраният чифт е способен да преобрази външния ви вид. Ако сте се спрели на кафявата гама, прегледайте внимателно гардероба си – там трябва да има дрехи и аксесоари, сред които естествено да впишете новата си придобивка. За да ви бъдем от полза, сме подбрали няколко практични съвета.

Кафявите мъжки боти са отличен избор, тъй като позволяват да ги съчетаете с почти всичко. Най-интересното решение е с тъмносини дънки и горнище в сиво.

Ако сте харесали светлокафяви боти, може да създадете стилна визия със сиви дънки и синьо яке. Друго елегантно решение за офиса или разходка из града е комбинацията – сини дънки, черно кожено яке и тъмен пуловер в цвят по ваш избор.

Стилистите ще ви препоръчат и още нещо – да комбинирате кожените си боти с панталони чино. Добавете към тях риза или едноцветен пуловер. Този тоалет е идеален за офиса и среща с приятели.

Експериментирайте с мъжки боти в различни цветове

Когато търсите нещо по-различно от класически мъжки боти в черно и кафяво, трябва да подходите с усет и вдъхновение. В магазини CCC например може да почерпите идеи как да създадете ефектни тоалети за всеки ден. Онлайн или на място ще откриете широка гама боти на производители от цял свят, сравнявайки удобно характеристиките им.

Сини мъжки боти например ще стоят красиво и стилно на всеки, който иска да демонстрира индивидуалност и характер. Към тях подберете панталони в светлата гама в комбинация с бял пуловер или друго светло горнище.

Ако сте харесали червени мъжки боти, бъдете готови да използвате изразителността им (защото определено ще изпъкнете в тълпата), като ги съчетаете с дрехи в черно.

Чифт в сиво пък е незаменим, когато обичате да носите по-тъмни тоалети. Този цвят разчупва визията ви и е добре дошъл в офиса и на делова среща. Може да го използвате максимално в комбинация с тъмен пуловер.

Изключително елегантен избор за успели мъже са велурените боти. С тях ще изглеждате впечатляващо през есенно-зимния сезон, но се старайте да ги пазите от дъжда. Велурените мъжки боти са универсални и с тях може да създавате различни комбинации. На първо време хвърлете поглед на моделите в кафяво, сиво и черно. Те хармонично се съчетават с дънкови дрехи и изглеждат на място, ако сте почитатели на ежедневния стил на обличане. За да им се наслаждавате дълго, купете чифт от колекциите на утвърден производител.

Мъжки боти челси – имаме няколко идеи за тях

Във всеки мъжки гардероб си струва да има боти челси. Те са елегантни и стилни. Няма да сгрешите, ако ги направите задължителна част от официалния си гардероб. Разбира се, може да ги носите и в ежедневието си.

С мъжки боти чесли си отиват официални костюми, дънки и различни видове мъжки панталони. Още днес пробвайте да съчетаете кафяв чифт с костюм в синьо или сиво. С тази стилна визия ще привлечете погледите на околните. Подбирайки панталона, не забравяйте, че той не бива да закрива обувките. В противен случай красотата на ботите остава скрита и няма да постигнете желания ефект.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: