Пламен Тачев от ГЕРБ-СДС ще продължи с помощта си за „Кайлъка“

20.09.2022 16:34

Той се ангажира и с облагородяването на „Скобелев парк“

„Помагал съм, помагам и ще продължавам да помагам за облагородяването на „Кайлъка“. Не кампанийно, не по време на избори и не за PR. А трайно и последователно – за плевенчани“, заяви Пламен Тачев – водач на листата на ГЕРБ-СДС за Област Плевен.

Преди дни, заедно с хора от листата, той бе в „Кайлъка“, където се срещна с много млади семейства, за които паркът е любимо място за отдих и разходки. Той ги увери, че развитието на „Кайлъка“ е сред основните му приоритети, тъй като доброто състояние на парка е от ключово значение за развитието на местния туризъм. Със завършването на магистрала „Хемус“ „Кайлъка“ може да се превърне в парк от регионално значение и да привлича любителите на зеленината не само от град Плевен, но и от по-далечните градове и села.

„За разлика от други плевенски политици, които през годините само обещаваха, че ще помогнат за развитието на „Кайлъка“ и използваха парка за PR преди избори, резултатите от моята работа са видими. Още през 2020 година, по молба на фондация „Аз съм Кайлъка“ и „Доброволци за Кайлъка“, подсигурих 75 кошчета за парка, за да може той да бъде по-чист и поддържан. Ще продължа с подобни инициативи!“, категоричен е Пламен Тачев.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС се ангажира и с инициативи за облагородяването на другия голям парк в Плевен – Скобелевия.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: