ОУ „Цветан Спасов“ посрещна ученици и много гости за първия учебен ден – снимки

15.09.2022 13:33

С вълнуващо тържество посрещна днес новата учебна година ОУ „Цветан Спасов“. Събитието уважи областният управител на Плевен Иван Петков, общински съветници, представители на общинската администрация, кандидати за народни представители. Водещ на празника за трета поредна година бе известният артист Богдан Томов, като за доброто настроение на ученици, преподаватели и родители се погрижиха с изпълненията си вокална група и танцова двойка.

След като благодари на гостите, уважили събитието, директорът на ОУ „Цветан Спасов“ Филип Филипов се обърна към учениците: „От днес ваканцията става част от вашите летни спомени и започва новата учебна година, която, нека си пожелаем, да бъде ползотворна, успешна и най-вече присъствена!“

„Приветстваме ви в семейството на едно от най-старите училища в града ни, в което поколения наред плевенчани са получавали знания и са трупали прекрасни детски приятелства. Надяваме се образователният ви избор да даде силен старт на детето ви в огромния свят на науката и да го направи добър и успешен човек.“, обърна се в словото си Филип Филипов към родителите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: