Кметът на Община Червен бряг с поздравление за първия учебен ден

15.09.2022 10:45
Уважаеми учители, скъпи ученици, деца и родители,
Днес отново е 15 септември – празник, който влиза във всеки дом чрез вълненията и грижите по децата или чрез носталгията по спомените.
През годините училището се превърна в символ на стремежа на българина към духовност и просвещение. Този празник е важен за всички нас, осъзнаващи необходимостта от качествено образование, което да послужи за трамплин към едно по-добро бъдеще.
Мили деца,
Детството ви е изпълнено с много усмивки, с невероятни случки и с красиви спомени. Нека вълшебството и магията им ви съпътстват и занапред. Бъдете здрави, щастливи и устремени към своите мечти! В детската градина откривайте нови приятелства, с подкрепата на своите учители опознавайте света около вас!
Скъпи първокласници,
Днес вие прекрачвате прага на вашия „втори дом“, ще чуете училищния звънец, ще прелистите буквара. Уважавайте и вярвайте на вашите учители, които с любов и търпение ще ви поведат по пътя на науката и мъдростта. С упоритост и целеустременост усвоявайте новите знания, за да достигнете мечтите и стремежите си.
Скъпи учители,
Вашата професия е призвание, защото освен знания и умения, възпитавате и формирате нравствени ценности у младите. Желая Ви много сили и здраве, защото Вие градите нашето бъдеще!
ЧЕСТИТА И УСПЕШНА 2022/ 2023 УЧЕБНА ГОДИНА!
С уважение,
Д-р Цветан Костадинов
Кмет на община Червен бряг
#тагове:

НАЙ-НОВИ: