Кметът на Община Левски с поздравление за 15 септември

15.09.2022 13:52

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Честит празник на всички, които носят училището в душата си – като потребност, като очакване или като спомен! Под звуците на българския химн бъдещето на България ще изпълни училищните дворове. Училищният звънец ще призове малки и големи по пътя на познанието.

Скъпи първокласници,

За Вас днес е най-вълнуващия ден. Бъдете здрави, успешни, търсещи новото и интересното. Не се страхувайте от трудностите, защото до вас стоят учителите и родителите като ваши загрижени, добронамерени, знаещи и можещи приятели.

Скъпи ученици,

Изкачвате поредното стъпало по пътя на знанието. Бъдете упорити, мислете позитивно, търсете новото, питайте, трупайте познания. Вашето бъдеще е в собствените Ви ръце. Учете и постигайте мечтите си!

Уважаеми родители,

Пожелавам Ви от сърце Вашите деца да растат здрави и успешни, да споделят с Вас радостта от наученото и от преодолените препятствия. Инвестирайте в тяхното образование, това е най-голямата сигурност за бъдеща реализация.

Уважаеми учители,

Бъдете все така всеотдайни, търпеливи и благородни, за да дадете на децата на Община Левски силата, с която да вървят напред. Желая Ви здраве, целеустременост и успехи в отговорната мисия. Вярвам, че заедно ще се справим с всички предизвикателства.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДОБЪР ЧАС!

ЛЮБКА АЛЕКСАНДРОВА

Кмет на Община Левски

#тагове:

НАЙ-НОВИ: