Ученичка от Езиковата в Ловеч е приета с най-висок бал в Медицински университет Плевен

12.09.2022 15:22

Студентът-първокурсник в специалност „Медицина“ Стефани Вълчева, завършила със златен медал за отличие Езиковата гимназия в Ловеч, е приета с най-висок бал от Кандидатстудентска кампания 2022.
На тържественото откриване на новата академична година в зала „Магнум“ Стефани изнесе реч от името на всички първокурсници:
„Подготвяйки речта си за този ден се запитах как да подбера подходящите думи, за да бъда чута и да спечеля интереса ви. Тогава се замислих, че това е всекидневният стремеж на всички преподаватели, които от днес подават ръка на нас – поредния випуск студенти, и които ще ни водят по пътя на познанието, отговорността и хуманността. Уважаеми преподаватели, избирайки университета, ние избираме Вас и Вашите завидни знания, умения и богат професионален опит. Чест е, че ще имаме възможността да се учим от Вас, защото Вие сте олицетворение на вдъхновението, благородството и успеха.
Скъпи колеги, поздравявам ви за постигнатия успех и ви пожелавам той да е само един от многото, които предстоят! Желая успешна година на всички преподаватели и студенти! На добър час!“

Информация и снимка: Медицински университет Плевен, фейсбук страница

#тагове:

НАЙ-НОВИ: